Om koret

Vi ønsker å være et kor hvor medlemmene får utvikle den stemmen de har og finne seg godt til rette i både sang-gleden, men også i det sosiale koret har å by på. Koret ble stiftet 9. mai 2000 og akkurat nå er vi en gjeng sangglade mennesker som trives godt sammen på øvelsene. Under pausene koser vi oss med kaffe og brus med noe godt, og pleier den sosiale biten. Det er ingen som skal føle seg ensom i vårt kor. 

Alle som starter i koret har forskjellig sang-bakgrunn. Noen har sunget i kor før, andre ikke. Vi kan derfor hjelpe deg med å finne ut hvilken stemmegruppe din stemme passer til og hvor du sangmessig føler deg komfortabel. Siden vi i utgangspunktet er et blandakor har vi i hovedsak sopran, alt, tenor og bass som stemmer i koret. For tiden har vi mangel på menn og jobber derfor som damekor med stemmene 1.sopran, 2.sopran, 1.alt og 2.alt.

Dirigenten og kormedlem

Musikk

Repertoaret i koret er variert, og vi synger både på norsk og engelsk. Når det nærmer seg jul synger vi ofte julesanger som vi bruker til en julekonsert. 

Hva vi skal synge er det musikkutvalget som bestemmer. De kommer med forslag til repertoar som blir tatt opp i styret og vedtatt der.

Vi koser oss på øvingene
Dette er noen av sangene vi har sunget: 
Ei hand å holde i 
When I'm gone
Wellerman
Mitt hjerte er ditt
Riv i hjerte
Flowers (Miley Cyrus)
Smak av honning
Vær hos meg (Anne Grete Preus)

Vil du synge med oss?

Vi er et uformelt kor, der skuldrene er lave og takhøyden stor. Nye medlemmer føler seg fort som hjemme. Øvelsene våre bærer preg av humor og sangglede, og selv om vi er amatører får vi til veldig mye fint!

Vi har ikke opptaksprøver, så her er alle som liker å synge velkommen. Det er ingen krav om å kunne lese noter heller i koret, så er du glad i å synge må virkelig ikke dette stoppe deg fra å oppsøke oss.

Glade korister på øving